… börjar oliverna mogna i växthuset. En och annan solig dag har kunnat anas, och det behövs inte mer för att höja temperaturen i både växthus och växthusinnehavare.
7 svar på ”I mörkaste november …”
Vilken nåd!
Ja det är verkligen underbart. Det är bara ett litet hus, med ena väggen mot ett förråd. Men tack vare att det är så litet går det att hålla frostfritt på vintern och därmed kan jag ha både citrus och oliver.
Läckert!
Jag har hört att oliver måste saltas ner och grejas med innan man kan äta dem, men jag ska i alla fall testa när de har blivit lite mjukare.
Mmmmmm… Med ett glas vin… Låter som en dröm!
För bara någon vecka sedan satt jag faktiskt i växthuset och åt frukost. Det var 20 grader varmt där och citronträdets blommor doftade. I december blir det glögg. Och till oliverna vin och fetaost!
Vilken gottegris du är. Det är skönt att njuta och skämma bort sig själv.
Vilken nåd!
Ja det är verkligen underbart. Det är bara ett litet hus, med ena väggen mot ett förråd. Men tack vare att det är så litet går det att hålla frostfritt på vintern och därmed kan jag ha både citrus och oliver.
Läckert!
Jag har hört att oliver måste saltas ner och grejas med innan man kan äta dem, men jag ska i alla fall testa när de har blivit lite mjukare.
Mmmmmm… Med ett glas vin… Låter som en dröm!
För bara någon vecka sedan satt jag faktiskt i växthuset och åt frukost. Det var 20 grader varmt där och citronträdets blommor doftade. I december blir det glögg. Och till oliverna vin och fetaost!
Vilken gottegris du är. Det är skönt att njuta och skämma bort sig själv.